2010-05-31 @ 18:50:41
Hej allihopa,Måndag idag. Dagen, vi har projektvecka i skolan.
Började 8.30,pratade i grupper om massa bajs, Sen började vi se på En Kärleks Historia (film) den var inte så bra,men kul att nån rökte i nästan alla scener. Lunch köpte burn shot,fett billigt 5kr st. Köpte fyra fast man fick en svepte dem direkt = koffeinkick. lät att sitta och kolla på film,ah fast nej. Gick till Beyond Retro vid ringen, sen åkte jag hem. Mamma har köpt Proviva! great. Mamma och Peter har varit gifta i fyra årn idag,firades lite.  I veckan på fredag tror jag,ska på Mando Diao med Julia(säkert nån mer) ihh kommer bli awsome. Nån mer som ska gå?
Förra veckan köpte jag finaste kent tröjan(texten är blå) 50kr

2010-05-22 @ 23:57:45
Fredag
Utflykt i skolan,bra grupper hamnar med David,Joel,Manne,Oskar,Dylan och Noel.
Tipsrundan gick bra, ett fel. Dock var jag inte så delaktig. Sen var det tags att äta mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
hade köpt en HEL FET Proviva Mango , som hade läckt i ryggan, bad bad bad men endå hade MARYLAND . sen skulle vi typ koka blåbärssoppa. Vår grupp hittade på en sång och alla lärare lackade.

"blåbärssoppa blåbärssoppa, jag vill ha blå bär i min soppa"


sen började vi vandra hemåt vilket tog jävligt långt tid, men vi fick träffa en liten jättesöt heeeest som hette Buster, han var jätte liten och typ vuxen man va va? men endå SÖT. köpte isglass(TWISTER) när vi väntade på bussen,tappade den dock. Blev ledsen...... Sen efter vi åkt buss tog vi pendeltåget,vissa kom inte med.  KUL. gick hem tog en dusch, gick ut med Oskar och Dylan ett litet tag det var bara galet,galna killar. Sen träffa jag Hugo vi letade solglasögon till honom, vi hittade inga. Men vi gick till Kafé 44 och fikade, jätte tervligt ställe. Sen gick vi till Muk, det var asnice, dom hade tagit ut mixerbordet ut så Isidor stod och mixade (han är asduktig) Sen kom Mille tog hans longboard! sen kom Tintin och Bill, det var trevligt! sen run elva skulle alla hem tyvärr. kom hem, sen kommer jag inte ihåg mer.

Lördag
Vaknade runt tio, gick till köket blandade ihop ett glas Oboy,satt mig vid datan, lyssnade på lite musik fann detta
http://www.youtube.com/watch?v=nMSopYkaNAw&feature=player_embedded
och att dom spelar på Cirkus så jävla lycklig, ska köpa biljett idag, med Hugo. Var först med Hugo och Tintin, sen träffa vi Bruhl,Melker och Mille så gick vi och åt pizza på Ricardos fan bästa pizzan, mm. . Sen köpte vi Johnossi biljetter. AWSOME. . . Sen var vi på Zinken och träffade Linn och Felicia dom skulle se på match. Sen gick vi hem till Tintin vi dampade hennes ödla pratade med mig asläskig. Sen kom hennes pojkvän Bill han är snel. jag körde helt öppen skjorta,bakåtslickat hår och bannanpistol.Sem gick vi fett långt skojjar inte dog. var lite i Tanto träffade Magnus, skojjar inte han är galen. var mer i Tanto och bajsade sen gick jag och Hugo hem. Nu lyssnar jag på Johnossi och peppar sommaren.

Uppdatera imorgon!

2010-05-19 @ 22:35:20
Hej,sitter och dricker Oboy i det stora PimPim glaset.. gott gott. Var med Manne idag, vi diskuterade street art,kollade på Beck och spela spel, var kul. åt hos han fick skrattanfall var jobbigt.
Så himla skönt det är med sol. Sol sol sol. Ska träffa Manne efter skolan imorgon igen. . . .:...:.... .
Lyssnar på She&Him, älskar Zooey hon sjunger fint,är en bra skådespelerska och söt . bästaste
Och hon som kom 2a i senaste top model är söt som ett as,verkligen.
kommer bli kul på fredag. om hugo inte är sjuk!.!

2010-05-18 @ 21:55:01
Hej,jag är duktig som skriver nu ah. Skolan kändes kort(GOOD THING FORFAN)
Svenska,English dude, lunch, SO och Matte . ritade ett sår på armen, vart jätte realistiskt! har förresten ont i huvudet, gjorde illa mig i går(slog i ett träd) fuuuuu. ah Var hos Mamma.. oj hehe menade Manne , ah det var kul vi klottra på hans vägg med coola pennor. vart coolt ah fast näe. sen stack vi ut. Sprang omkring i Tanto. det var kul.
Kom hem gjorde pizza och började kolla på Desperate Housewifes. Lyssnar på min fina playlist som jag älskar
Ah fast nejblir glad om ni SUBSCRIBAR, eller bara lyssnar. Mm Pusshej

2010-05-17 @ 18:08:34
Hey, allesammans var i Finland. Det var kul. Idag har jag vart i skolan första dagen på en vecka.
och och och ska på WayOutWest! awsome awsome. aa jag är väldigt usel på blogg grejen känner jag så
Ska nog göra ett försök till att,uppdatera ofta. mm längtar till sommaren verkligen mm. usch jag är usel
men uppdaterar imorgon ok!? bra ses då

2010-05-14 @ 01:57:05
Johnossi idag det var helt underbart

2010-05-02 @ 11:39:02
veckan har bjudit på
Sömnlöshet
v (bilden är fin)

En resa i mitt undermedvetna ..

Johnossi

sen har den bjudit på krigsfilmer godis mat skratt,och lite besvikelsemen bara lite

RSS 2.0