2010-10-25 @ 17:39:42
hej tänker sluta skriva igen,blev väldigt kortvarande skrivande.men mår sådär herrå

2010-10-23 @ 13:04:42
Hej om ni undrar så var jag med Tintin,Fanny,Heidi och Tova igår.
snart ska jag träffa Dominique. Tummen upp för korta inlägg
Makthaverskan – It's You And It's I

2010-10-22 @ 18:32:50
jag älskar Dominique och The Smiths

2010-10-21 @ 16:35:15
I helgen ska jag kanske köpa MGMT biljetter,om dom inte är slut och om man kommer in med målsman. fett värt mmmm,såg dem på Popaganda 09. Påtal om konserter så såg jag just att The National's spelar i stockholm någon gång nästa år. Såg dom på i sommars och det var asbra förutom att jag hade sjukt ont i benen och var trött hahah. Andra band jag gärna skulle se (som kommer till sverige) är Crystal Castles, Ratatat, The Drums och Lykke Li,fast lykke li missar jag ska se Johnossi då.. sen har jag biljetter till Håkans spelning på Hovet.

2010-10-19 @ 23:37:41
Riktig skön dag idag,bortsett från vädret. Har nämligen vart ledig idag (Nästan) hade i alla fall bara en lektion och den började 13.25! kanske nämnde det i förra inlägget? eller? aja.. Har inte gjort något speciellt bara suttit framför datan. gjort låtar i FL studios som inte går att spara,meningslöst? nej det är kul men aa lite surt kanske. Pappa och Lotta var på Ikea så jag skulle äta rester. satt och åt oxfillé framför datan. tyckte det var ganska kul heh...
Idag har jag lyssnat mycket på JJ och The Smiths.
JJ – And Now
The Smiths – Heaven Knows I'm Miserable Now
JJ – Let Go

2010-10-18 @ 21:02:28
Hm, i mina kretsar så tror jag att The Smiths är väldigt populära.Och många har säkert lyssnat sönder deras låtar. Men inte jag! har lyssnat länge på dom här "kändaste" toppen av spotify listan typ,kom och tänka på det nu.
träffade Dominique idag,maaai girl u know.. vi låg och kollade på Cops.. man kan säga att vi har slagit oss ner.
dagens låt är The Doors – Back Door Man - Mono LP Version
har bara en lektion imorgon faktiskt och den börjar 13.25 nice.

kort och gott hejdå

2010-10-17 @ 16:10:33
Om Veckan

måndag och tisdags kommer jag faktiskt inte ihåg någonting ifrån..
Onsdags kommer jag ihåg.. var ledig! tillbringade dagen med att göra läxor till Håkans nya skiva sen for jag och träffade min flicka hihi.
I torsdags var jag på Håkan Hellströms signering på bengans skivbutik. Köade hela dagen och träffade jätte mycket trevligt folk. Kallt var det dock,riktigt kallt. Sen kom Håkan och han signerade min affish och nya skivan. Sen gick jag Dominique,Tova,Isa,Cedde,Victoria och Alex runt lite i stan. Isa ( eller någon ) råkade fimpa på min tygpåse utan att vi märkte det så den började sakta sakta att glöda upp vilket jag märkte när jag stod i skivbutiken och kände att det luktade bränt. såg hur det steg rök från väskan och ett stort glödade hål genom halva väskan syntes. luktade jävla mycket kan jag säga. min skiva luktar fortfarande.
I fredags gjorde jag absolut ingenting,tog det lungt lyssnade på musik och var ful.
Igår: Var jag med Tintin i princip hela dagen. vi letade jacka åt mig.VI HITTADE INGEN.  åt mat gjorde vi också.. vi gjorde ett as bezt video-blogg inlägg också haa.. som eventuellt kommer upp nån gång på http://barnetarne.blogg.se/
sen träffade vi massa folk och gick på en fest (asnära där jag bor) det var hur trevligt som helst.

2010-10-17 @ 15:45:26
Hello, inte skrivit sen nåt sedan Way Out West. Men nu är jag riktigt uttråkad,och en frågade för nån dag sedan om jag skulle ta uppdatera min blogg snart så ah. here it goes liksom yo yo..
Måste bara bäretta om vilket fynd jag gjorde idag. Gick förbi Hötorget och Hittade massa skivor

Parklife,The Great Escape (Blur),
This is my truth tell me yours,Gold Against The Soul (Manic Street Preachers)
Midnight Prayer (Bad Cash Quartet)
If you're feeling sinister (BELLE AND SEBASTIAN)
och så hittade jag 3st The Cure vhs filmer för 10kr st!
allt gick på 160kr så jävla värt !

RSS 2.0